Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. 044 400 12 55